lang lang lang lang lang

… hogy Ön is elégedett és gyönyörű mosollyal gondoljon vissza a TriDentnél végzett fájdalommentes kezelésekre. A hét minden munkanapján várjuk Önt is barátságos, nyugodt légkörben, high-tech felszereltséggel.

imgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimg

BEJELENTKEZÉS

TriDent Budapest
Bejelentkezés:
Dr. Tóth György:
+36 20 @ 945-8797
Dr. Szentgyörgyi Gyöngyvér
+36 20 @ 945-8811
hétköznapokon 14-20h:
+36 1 @ 230-8067
bejelentkezes@trident.hu
Rendelés:
hétköznapokon délután, bejelentkezés szerint.


TriDent Budapest Esztétikai és Családi Fogászat, Implantológiai Központ
Szájsebészet

Rendelőnkben működő szájsebészeti rendelésünknek a profilja 2 fő részre osztható:

A dento-alveoláris sebészeti és parodontológiai rendelésünkön a következő kezelések elérhetők:

Kíméletes bölcsességfog eltávolítás

A bölcsességfogak eltávolítását rendelőnkben a helyben elvégezhető panoráma röntgen vizsgálat után a modern szakmai protokolloknak megfelelően kíméletesen (vésés nélkül), speciális, fiziológiás sóoldattal hűtött sebészi fúróval, steril körülmények között fájdalommentesen végzi szájsebész specialistánk: Dr. Komlós György dento-alveoláris sebész szakorvos.

Gyökércsúcs rezekció, retrográd gyökértömés

Abban az esetben, ha a gyökérkezelés során nem sikerül a gyökércsúcsi gyulladást megszűntetnünk (pl. ritka esetben mikroszkóppal is átjárhatatlan gyökércsatorna miatt), abban az esetben a gyökércsúcs rezekció során a gyökércsúcsnál található gyulladásos szövetet eltávolítjuk, a beavatkozás során a gyökércsúcsból is eltávolítunk, a csúcs közelében szaporodó baktériumok a gyulladást fenntartanák. A gyökércsúcs rezekciót legtöbbször helyi érzéstelenítésben végezzük, a műtét során kis ablakot nyitunk az állcsonton, ezen keresztül a gyulladt szöveteket eltávolítjuk, a fog csúcsát pedig egy speciális anyaggal (MTA) retrográd gyökértöméssel látjuk el.

Parodontális kürettázs (curettage)


A fogágybetegség fázisai

A fogágybetegség fázisai

A fogágybetegség kezelése során a fogkő eltávolítása után szükséges lehet az ún. kürettálásra, vagy parodontális kürett-re.  A kürettálás célja az íny alatti gyulladt szövetek alapos eltávolítása, így megakadályozva az íny alatti kórokozók szaporodását. A helyi érzéstelenítésben végzett fájdalommentes kezelés végén fertőtlenítő gyógyszert helyezünk az ínytasakokba. A kürettálás után 3-4 héttel a kontrollvizsgálaton ellenőrizzük a fogíny gyógyulásának mértékét és az egyéni szájápolás hatékonyságát. Ilyenkor szoktuk elvégezni az esetlegesen elálló szélű tömések, koronák cseréjét, melyek megléte elősegíti a fogínysorvadást. Amennyiben a professzionális szájhigiénés kezelés, az egyéni szájhigiéne javítása és a zárt kürett nem hozza meg az elvárt eredményt, szükség lehet az ún.: 

„Nyitott kürett” elvégzésére. 

Nyitott kürett

Az 5mm-nél mélyebb tasakokat szükséges nyitott kürettel kezelni. A nyitott kürett során fájdalommentesen, apró feltárásból tisztítjuk ki a tasakot, szükség esetén  regeneratív anyag használatával. 

Fájdalommentes beavatkozások

Rendelőnkben különös hangsúlyt fektetünk a fájdalommentes kezelésekre. Ennek érdekében az érzéstelenítő injekció előtt a gyümölcsízű felületi zsibbasztó zselével kezelt felületre kíméletesen adjuk az érzéstelenítő oldatot extra vékony lézerkezelt szilikonréteggel ellátott kanüllel, cilinderampullás adagolóval, minimális szöveti nyomással.

Kiemelkedő sterilitás

A TriDent fogászaton B típusú frakcionált elő és utóvákuumos autoklávval (megöli a baktériumokat, vírusokat, gombákat és prionokat is, még az üreges műszerekből is) sterilizált műszereket használunk, saját fóliázó géppel csomagolva vigyázunk az Ön egészségére.

Helyben elvégezhető diagnosztika

Rendelőnkben helyben biztosítjuk pácienseink számára a digitális fogászati röntgent és a panoráma röntgent.

Aki a szájsebészeti rendelést végzi  a TriDent Esztétikai és Családi Fogászaton:

Dr. Komlós György

fogorvos, szájsebész szakorvos (dento-alveoláris sebész) - bejelentkezés: +36 1 230-8067 (munkanapokon 14-19h)


Dr. Komlós György

Fogorvosi diplomáját 2012-ben szerezte a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán.

Szájsebész (Dento-alveoláris sebészet) szakvizsgáját 2015-ben szerezte.

Jelenleg magánrendelői tevékenysége mellett a Semmelweis Egyetem Arc- Állcsont- Szájsebészeti és Fogászati Klinikáján oktató orvosként vesz részt a betegellátásban (szájsebészeti beavatkozásokat, bölcsességfog eltávolítást, fogászati implantátumok behelyezését végezve), illetve a magyar és külföldi fogorvostan hallgatók elméleti és gyakorlati szájsebészeti oktatásában. Munkájára igényes, precíz, nagy hangsúlyt fektet a megelőzésre és fontosnak tartja, hogy a fogászati- szájsebészeti beavatkozások fájdalommentesek legyenek.

Angol, német és szerb nyelven beszél.

Várjuk bejelentkezését szájsebészeti rendelésünkre: +36 20 945 8797 (munkanapokon 9-19h), vagy a +36 1 945 8797 számon (munkanapokon 14-19h), vagy e-mailen a szajsebeszet@trident.hu címen.


Fogorvosaink: Dr. Tóth György M.Sc. | Dr. Csarnai Máté | Dr. Borbély Petra M.Sc. | Dr. Komlós György | Dr. Keresztúri Márk

portraitDr. Tóth György MOM, M.Sc.
(Master of Oral Medicine in Implantology, Master of Science in Implantology and Dental Surgery,  Münster, Németország) fogorvos, specialitás: esztétikai fogászat, fogászati implantológia (fogbeültetés)

A Magyar Esztétikai Fogászati Akadémia (HAED, Hungarian Academy of Esthetic Dentistry) alapító aktív tagja. A Nemzetközi Rádiósebészeti Akadémia (World Academy of Radiosurgery, NY, USA) tagja.

logo

A TriDent Esztétikai és Családi Fogászat káposztásmegyeri fogászati rendelőjében szeretnénk elérhetővé tenni a minőségi fogászati ellátást a helyi és távolabbról érkező pácienseinknek is.

Rendelőnket 1995-ben nyitottuk azzal a céllal, hogy folyamatos fejlesztéssel elérjük azt a szintet, hogy ma már széleskörű ellátást tudunk biztosítani, a mosolytervezéssel kezdve a professzionális dentalhigiénétől a mikrofogászaton át a legfejlettebb sebészeti technológiát igénylő implantológiai és rádiósebészeti műtétekig. A szorongók számára rendelkezésre áll rendelőnkben a fogászati altatásnak is nevezett éber szedációhoz alkalmas technológia

implantológia|fogszabályozás|mikroszkópos gyökérkezelés|mosolytervezés|éber szedáció|fogfehérítés|fémmentes koronák, héjak