lang lang lang lang lang

… hogy Ön is elégedett és gyönyörű mosollyal gondoljon vissza a TriDentnél végzett fájdalommentes kezelésekre. A hét minden munkanapján várjuk Önt is barátságos, nyugodt légkörben, high-tech felszereltséggel.

imgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimg

BEJELENTKEZÉS

TriDent Budapest
Bejelentkezés:
Dr. Tóth György:
+36 20 @ 945-8797
Dr. Szentgyörgyi Gyöngyvér
+36 20 @ 945-8811
hétköznapokon 14-20h:
+36 1 @ 230-8067
bejelentkezes@trident.hu
Rendelés:
hétköznapokon délután, bejelentkezés szerint.


TriDent Budapest Esztétikai és Családi Fogászat, Implantológiai Központ
SZÁJHIGIÉNIA

Legelső alkalommal,amikor Ön a rendelőnkbe érkezik, állapotfelmérést végzünk, mely során felvesszük az adatokat, megvizsgálom a fogakat mikroszkóppal, szájkamerával megvizsgáljuk a fogait és lefényképezzük azokat és kezelési tervet készítünk, megbeszéljük azt.

Ilyenkor szoktuk még helyben elkészíteni a panoráma röntgent, mely nemcsak az egész fogazatot, hanem a fogak körüli csontot, arcüreget stb. megmutatja, így alapos szűrést és állapotfelmérést tesz lehetővé. Első alkalommal a leggyakoribb kezelés, amit ajánlok, az a fogkő eltávolítás, melyet a legmodernebb piezo technológiával végezzük, melyet gyakran kiegészítünk nagynyomású ún. Air Flow polírozással, melynek köszönhetően el tudjuk távolítani a felszínről a legkisebb felrakódásokat és elszíneződéseket és tükörsimává polírozzuk a fogai felszínét, megakadályozva az újabb felrakódásokat így a száj alkalmas lesz arra, hogy kiemelkedő minőségű és hosszú távú helyreállító és esztétikai kezeléseket végezzünk. Ezt, a leírt „professzionális szájhigiénés kezelést” személyes fogápolási tanácsadással és írásos anyaggal egészítjük ki.

img

?

Gyors, egyszerű válasz, néhány sokszor feltett kérdésre:

További válaszok fogászattal kapcsolatos gyakori kérdésekre »»

Miért fontos a fogkövek eltávolítása?

A fogkő elsősorban nem esztétikai probléma, bár csúnya is. A nagyobb gond, hogy a fogkőben rengeteg baktérium szaporodik így először ínygyulladást, majd fogágy gyulladást okoz, így elhanyagolt esetben a fogak meglazulását okozhatja

Hogyan alakul ki a fogkő?

A szánkban a fogak felszínén felhalmozódó lepedékben rakódnak le a nyálból a benne oldott ásványi anyagok, így egy -csak fogászati rendelőben eltávolítható réteget (fogkő) képez a fogak felszínén.

Nem károsítja a fogakat a fogkő eltávolítás?

Ez talán a leggyakoribb tévhit a fogkő eltávolításával kapcsolatban, melynek pont az ellenkezője igaz: a rendszeres fogkő eltávolítás megóvja a fogakat és az ínyt.

!

A szuvasodásmentes, egészséges fogazat alapja, egyszersmind a szájban végzett restaurációk megőrzésének egyetlen módja, a szájhigiéné tökéletesítése és annak megtartása.

A szájhigiéne 2 részből tevődik össze:

I. Professzionális (vagy rendelői) szájhigiéne: melyet a fogorvos vagy szájhigiénikus végez.

  1. FOGKŐELTÁVOLÍTÁS: mely során a tökéletesre törekedve tisztítjuk meg a fogakat az íny feletti és íny alatti fogkövektől. Rendelőnkben ezt a munkát a legkorszerűbb piezo technológiát alkalmazó gép segíti.
  2. POLÍROZÁS: mely segítségével a fogak felszínét fényesre polírozzuk, így sokkal nehezebben és később rakódik le a fogfelszínen a lepedék, fogkő. Rendelőnkben lehetősége van az ún. AIR FLOW polírozást igénybe venni, melynek lényege, hogy nagy nyomással a fogak felszínére juttatott apró homokszerű részecskék (hidrogénkarbonát) vízzel elegyítve képesek a legapróbb felszíni felrakódások eltávolítására is.
  3. FELKÉSZÍTÉS: mely során segítenünk, hogy hogyan tökéletesíthesse Ön is egyéni szájhigiénéjét

II. Egyéni szájhigiéne:

  1. FOGMOSÁS
  2. FOGSELYMEZÉS
  3. SZÁJZUHANY
?

Mit tehet Ön azért, hogy a szájápolása a leghatékonyabb legyen,
és ezáltal hosszú ideig megőrizhesse fogai és a fogíny egészségét?

FOGMOSÁS - Naponta legalább kétszer alaposan mosson fogat!

img

HASZNÁLJON FOGSELYMET!

ÉTREND

FOGKŐELTÁVOLÍTÁS ÉS RENDSZERES FOGORVOSI ELLENŐRZÉS

FOGAINAK MÉG FEHÉREBBÉ TÉTELÉRŐL ÉRDEKLŐDJÖN RENDELŐNKBEN!


Fogorvosaink: Dr. Tóth György M.Sc. | Dr. Csarnai Máté | Dr. Borbély Petra M.Sc. | Dr. Komlós György | Dr. Keresztúri Márk

portraitDr. Tóth György MOM, M.Sc.
(Master of Oral Medicine in Implantology, Master of Science in Implantology and Dental Surgery,  Münster, Németország) fogorvos, specialitás: esztétikai fogászat, fogászati implantológia (fogbeültetés)

A Magyar Esztétikai Fogászati Akadémia (HAED, Hungarian Academy of Esthetic Dentistry) alapító aktív tagja. A Nemzetközi Rádiósebészeti Akadémia (World Academy of Radiosurgery, NY, USA) tagja.

logo

A TriDent Esztétikai és Családi Fogászat káposztásmegyeri fogászati rendelőjében szeretnénk elérhetővé tenni a minőségi fogászati ellátást a helyi és távolabbról érkező pácienseinknek is.

Rendelőnket 1995-ben nyitottuk azzal a céllal, hogy folyamatos fejlesztéssel elérjük azt a szintet, hogy ma már széleskörű ellátást tudunk biztosítani, a mosolytervezéssel kezdve a professzionális dentalhigiénétől a mikrofogászaton át a legfejlettebb sebészeti technológiát igénylő implantológiai és rádiósebészeti műtétekig. A szorongók számára rendelkezésre áll rendelőnkben a fogászati altatásnak is nevezett éber szedációhoz alkalmas technológia

implantológia|fogszabályozás|mikroszkópos gyökérkezelés|mosolytervezés|éber szedáció|fogfehérítés|fémmentes koronák, héjak