lang lang lang lang lang

… hogy Ön is elégedett és gyönyörű mosollyal gondoljon vissza a TriDentnél végzett fájdalommentes kezelésekre. A hét minden munkanapján várjuk Önt is barátságos, nyugodt légkörben, high-tech felszereltséggel.

imgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimg

BEJELENTKEZÉS

TriDent Budapest
Bejelentkezés:
Dr. Tóth György:
+36 20 @ 945-8797
Dr. Szentgyörgyi Gyöngyvér
+36 20 @ 945-8811
hétköznapokon 14-20h:
+36 1 @ 230-8067
bejelentkezes@trident.hu
Rendelés:
hétköznapokon délután, bejelentkezés szerint.


TriDent Budapest Esztétikai és Családi Fogászat, Implantológiai Központ
Mikrofogászat

Minimál invazív fogászat (mikrofogászat, Minimally Invasive Dentistry: MID), vagy precíz fogászat: ez az eljárás azt jelenti, hogy extrém kis fejű fúróink (1 mm-nél kisebb fejű!) segítségével a szuvasodások tisztításánál csak a minimálisan legszükségesebb mennyiségű foganyagot távolítjuk el, így az egészséges fogállományt meg tudjuk kímélni.

img

a nagyítás a fogászatban ultra precizitást tesz lehetővé

img

ilyen kicsi fúróval csak a károsodott fogszöveteket távolítjuk el

img

Dr. Tóth György minden fogászati beavatkozást nagyításban végez, így sokkal pontosabb munkát végez

img

precíz fogászat nagyításban, binokuláris lupéval

Amíg régen egy szuvasodás kitisztításánál törvényszerűen nagy lyukat fúrtak a fogba, addig ma a minimálinvazív fogászati technikákkal –másik nevén mikrofogászattal- lehetőségünk van arra, hogy a fog felszínén akár több kicsi üreg külön töméssel való ellátására.

Ennek köszönhetően Ön is élvezheti a mikrofogászat előnyeit: kisebb kellemetlenség és hosszabb élettartamú fogak. Az ilyen finom munka megköveteli azt, hogy nagy nagyításban dolgozzunk: fogászati mikroszkóp, vagy binokuláris nagyítónk teszi lehetővé a legprecízebb munkát.

img

ELŐTTE

img

két kicsi szuvasodás

img

mikofogászattal kitisztítva, megóvva az egészséges fogállományt

UTÁNA

img

szinte észrevehetetlen a két tömés

ELŐTTE

img

a kis szuvasodás

img

kis fúróval kitisztítva

UTÁNA

img

a tömést nehéz észrevenni


Fogorvosaink: Dr. Tóth György M.Sc. | Dr. Csarnai Máté | Dr. Borbély Petra M.Sc. | Dr. Komlós György | Dr. Keresztúri Márk

portraitDr. Tóth György MOM, M.Sc.
(Master of Oral Medicine in Implantology, Master of Science in Implantology and Dental Surgery,  Münster, Németország) fogorvos, specialitás: esztétikai fogászat, fogászati implantológia (fogbeültetés)

A Magyar Esztétikai Fogászati Akadémia (HAED, Hungarian Academy of Esthetic Dentistry) alapító aktív tagja. A Nemzetközi Rádiósebészeti Akadémia (World Academy of Radiosurgery, NY, USA) tagja.

logo

A TriDent Esztétikai és Családi Fogászat káposztásmegyeri fogászati rendelőjében szeretnénk elérhetővé tenni a minőségi fogászati ellátást a helyi és távolabbról érkező pácienseinknek is.

Rendelőnket 1995-ben nyitottuk azzal a céllal, hogy folyamatos fejlesztéssel elérjük azt a szintet, hogy ma már széleskörű ellátást tudunk biztosítani, a mosolytervezéssel kezdve a professzionális dentalhigiénétől a mikrofogászaton át a legfejlettebb sebészeti technológiát igénylő implantológiai és rádiósebészeti műtétekig. A szorongók számára rendelkezésre áll rendelőnkben a fogászati altatásnak is nevezett éber szedációhoz alkalmas technológia

implantológia|fogszabályozás|mikroszkópos gyökérkezelés|mosolytervezés|éber szedáció|fogfehérítés|fémmentes koronák, héjak