lang lang lang lang lang

… hogy Ön is elégedett és gyönyörű mosollyal gondoljon vissza a TriDentnél végzett fájdalommentes kezelésekre. A hét minden munkanapján várjuk Önt is barátságos, nyugodt légkörben, high-tech felszereltséggel.

imgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimg

BEJELENTKEZÉS

TriDent Budapest
Bejelentkezés:
Dr. Tóth György:
+36 20 @ 945-8797
Dr. Szentgyörgyi Gyöngyvér
+36 20 @ 945-8811
hétköznapokon 14-20h:
+36 1 @ 230-8067
bejelentkezes@trident.hu
Rendelés:
hétköznapokon délután, bejelentkezés szerint.


TriDent Budapest Esztétikai és Családi Fogászat, Implantológiai Központ
High-tech a rendelőben

Siemens kezelőegységek

 • img img

Rendelőnkben 2 csúcskategóriás Siemens M1 típusú kezelőegységgel dolgozunk, mely lehetővé teszi, hogy Ön a kényelmen felül a legmodernebb, precíz ellátásban részesülhessen akár egy egyszerű esztétikus tömés elkészítése, akár egy fogbeültetés (fogászati implantátum, műgyökér behelyezés) esetén. A Siemens fogászati berendezések minősége és szolgáltatásai méltán emelték ezt a tradícionális német gyártót a prémium kategóriába a fogászatban is. Az ergonómikusan kiképzett memóriás elektronikus ülések, a testhőmérsékletre melegített vízsugár, az elektromosan mozgatott tálca a kényelmet szolgálják, a beépített nagy teljesítményű kettős elszívórendszer, a fúrók száloptikás világítása, a kezelőszervek érintőfelületei a biztonságot és a tiszta munkavégzést szolgálják, a beépített amalgámelválasztó pedig a legkorszerűbb EU-s környezetvédelmi elveknek megfelelő.

 • img img
 • img img img img
 • img img img img

Panoráma röntgen:

 • img

ez a magánrendelőkben még kis számban elterjedt képalkotó eljárás arra hivatott, hogy megmutassa számunkra nemcsak a fogakat és azok közti szuvasodásokat, hanem a fogat körülvevő csontállományt, az arcüreget, a csontban található idegcsatornákat, az esetlegesen elő nem tört fogakat (legtöbbször bölcsességfog), illetve az állkapocsízületet. Segítségével sok olyan elváltozást tudunk diagnosztizálni, ami a nemcsak a fizikális vizsgálat, hanem a kis fogászati röntgen felvételen is rejtve marad, és ennek köszönhetően sok fogat meg tudunk menteni akár egy esztétikus fogszínű töméssel, gyökérkezeléssel, vagy szájsebészeti beavatkozással. A szájsebészeti műtéteket (pl. bölcsességfog eltávolítás) kizárólag előzetes röntgen alapján tervezzük és végezzük el.

 • img img img img

Számítógéppel tervezett fogbeültetés: img

 • img

melynek lényege, hogy az előzetesen elkészített CT (computer tomograph) felvételen számítógép és speciális szoftver segítségével 3 dimenzióban tudjuk tervezni a –csont mennyiségének és minőségének függvényében- a fogászati implantológiai (fogbeültetés, műgyökér beültetés) beavatkozásokat, illetve a bonyolultabb szájsebészeti műtéteket. Segítségével meg tudjuk határozni a beültetendő műgyökér/műgyökerek (implantátumok) tervezett helyét, méretét, és a beültetés optimális irányát, így nagyobb biztonsággal tudjuk elvégezni az implantációs műtéteket.


Kéjgáz:

 • img

Az eljárás lényege -melyet bódításnak, vagy fogászati altatásnak is neveznek-, hogy a páciens nitrogénoxidul (kéjgáz) és oxigén altatógépen adagolt biztonságos keverékét lélegzi be, mely alkalmas az alkalmazott érzéstelenítő hatásának fokozására, valamint a szorongás, félelem oldására, nagymértékű csökkentésére, miközben tudatát megőrzi, képes kérdésekre reagálni, együttműködni, ezáltal a fogorvosi kezelés pozitív élményként rögzül. Egészséges embereken alkalmazható, légzéssel kapcsolatos betegségek a kizáró ok. Rendelőnkben lehetőség van éber szedációban történő kezelésre akár kisebb beavatkozások esetén (a fogkő eltávolítás vagy tömés) de leggyakrabban szájsebészeti beavatkozások (foghúzás, bölcsességfog eltávolítás és fogbeültetés) esetén vesszük igénybe az éber szedációt , mely manapság már a biztonságos és választható kezelések közé tartozik nemcsak felnőttek, hanem gyerekek esetében is. A kéjgázzal végzett fogászati altatás közben folyamatosan követjük a páciens pulzusát és a vér oxigén-telítettségét. Fontos szabály, hogy a kezelés előtt 3 órával nem ehet, csak minimális mennyiségű vizet fogyaszthat. A kezelés után 30 perccel már autót vezethet.


Pulzoximéter:

 • img img

ezzel a készülékkel folyamatosan nyomon tudjuk követni a páciens pulzusszámát (szívfrekvencia) valamint a vér százalékos oxigéntelítettségét (szaturáció) a különböző, éber szedációban végzett kezelések, például szájsebészeti műtétek, fogászati implantátum behelyezés során.


Minimál invazív fogászat (mikrofogászat): img

 • img img

ez az eljárás azt jelenti, hogy extrém kis fejű fúróink (1 mm-nél kisebb fejű!) és fogászati binokuláris nagyítónk segítségével a szuvasodások tisztításánál csak a legszükségesebb mennyiségű foganyagot távolítjuk el így az egészséges fogállományt meg tudjuk kímélni, A koronák, héjak előkészítésénél, és a szájsebészeti, fogászati implantológiai beavatkozások során pedig a nagy nagyítás miatt még precízebben és kíméletesebben tudunk dolgozni.


Fogászati operációs mikroszkóp:

 • img img
 • img img

Rendelőnkben egy csúcskategóriás Labomed mikroszkóppal végezzük a mikroszkópos gyökérkezeléseket és a mikroszkópot igénylő mikrosebészeti és nagy precizitású előkészítő munkákat. Fogászati mikroszkópunk lehetővé teszi az 5x-25x-ös nagyítást is, legújabb, LED technológiájú fényforrásának köszönhetően pedig a nagy intezitású és egyenletes fény mellett sem melegít.


Digitális gyökércsúcs meghatározás:

 • img img

a fogak gyökérkezelésénél egészen az utóbbi időkig röntgen segítségével határoztuk meg a gyökércsatornák hosszát, melyet pontosságában a digitális gyökércsúcs bemérő műszer váltott fel praxisunkban. Működésének lényege, hogy az elektromos ellenállás változásából mikroprocesszor segítségével a gyökércsúcsot 0,1 mm pontossággal határozza meg. Egyaránt képes nedves és száraz illetve véres környezetben a megbízható működésre.


Air flow:

 • img

ennek a professzionális szájhigiénés kezelést segítő berendezésnek a segítségével –amit sópolírozásnak is neveznek- a fogkő eltávolítás után nagy nyomáson fecskendezünk apró nátrium-bikarbonát részecskéket vízzel elegyítve a fog felszínére, így képesek vagyunk eltávolítani a kisebb felületi felrakódásokat és elszíneződéseket, illetve tükörsimára polírozzuk a fogfelszínt, ezzel lehetőséget biztosítva az otthoni szájhigiéne tökéletes fenntartására annak érdekében, hogy kevésbé rakódjon le a fogakon fogkő és elszíneződés. A kiemelkedő szájhigiénia segíti a saját fogak és a behelyezett fogászati implantátumok hosszú távú megtartását.


Mosolytervezés – Smile design: img

 • img

egy-egy, különösen első fogakat érintő kezelés –pl. fémmentes cirkon korona vagy híd, préskerámia e.max héj elkészítése- előtt nehéz elképzelni, hogy milyen eredményre is számíthatunk. Ebben nagy segítség számunkra a digitális mosolytervezés: az Ön arcáról, szájáról és fogairól készített speciális fotó alapján egy számítógépes programmal létre tudjuk hozni a tervezetthez közeli képet a fogakról, így könnyebb dönteni az adott kezelésről. Természetesen ez az eljárás csak egy közelítő képet tud adni Önnek a majdani eredményről.


Autokláv:

 • img

a rendelőnkben használt B osztályú (frakcionált elővákuumos) autokláv a rendelői sterilizálás ma ismert legkorszerűbb módszere. Azért vezettük be, hogy Önnek a legmagasabb fokú fertőzésmegelőzést alkalmazhassuk a fogászati és szájsebészeti beavatkozások (pl. bölcsességfog eltávolítás, fogászati implantátum beültetés) során. A módszer lényege, hogy frakcionált elővákuumot alkalmazva gőz segítségével még az üreges műszereket is tökéletesen csíramentessé tudjuk tenni rövid idő alatt.


Rádiósebészet: img

 • img img

segítségével –mely 4MHz-es rádiófrekvenciát használ- vérzés és komolyabb hőterhelés nélkül tudunk ínyplasztikai beavatkozásokat végezni. Az egyszerű, egy fogat érintő ínykorrekciótól (pl. a szuvas üregbe beburjánzó ínyrész eltávolítása) a nagyobb, több fogat érintő esztétikai beavatkozásokon át (pl. szimmetra helyreállító műtét) a bonyolultabb szájsebészeti műtétekig (pl. fogszabályozás miatti fog feltárás, bölcsességfog eltávolítás) sokszor sikerrel használjuk ezt a korszerű technológiát. Segítségével sok olyan fogat tudunk megmenteni, vagy egy lépésben helyreállítani, melyet eddig nem tudtunk megoldani. A rádiófrekvenciás sebészet fogászati alkalmazását hazánkban rendelőnk orvosa – Dr. Tóth György – oktatja.


Szájkamera:

 • img img

ez egy olyan kisméretű autofókuszos kamera, mely saját fényforrással rendelkezik. Segítségével a kinagyítva a számítógép képernyőjére tudjuk vetíteni és archiválni a fogak különböző elváltozásait, a kezelés közbeni állapotot és a kész végeredményt, így könnyebb fogalmat alkotni, hogy mi is történik az Ön fogával pl. egy fogkő eltávolítás, esztétikus tömés, élpótlás, direkt héj, fémmentes porcelán (cirkon) korona, e.max héj vagy Gradia betét elkészítése során.


Piezo csontsebészeti eszköz (Piezosurgery):

 • img

A piezosebészet lényege a precíz, szelektív vágás: 30 kHz frekvenciával hatékonyan vágja a csontszövetet, de megkíméli a lágyszöveteket, melyek vágásához 50 kHz lenne szükséges. Ezt a képességét a szájsebészeti beavatkozások során használjuk ki pl. kíméletes fogeltávolítás, bölcsességfog műtét, fogbeültetés (fogászati implantátum behelyezés).


Fogorvosaink: Dr. Tóth György M.Sc. | Dr. Csarnai Máté | Dr. Borbély Petra M.Sc. | Dr. Komlós György | Dr. Keresztúri Márk

portraitDr. Tóth György MOM, M.Sc.
(Master of Oral Medicine in Implantology, Master of Science in Implantology and Dental Surgery,  Münster, Németország) fogorvos, specialitás: esztétikai fogászat, fogászati implantológia (fogbeültetés)

A Magyar Esztétikai Fogászati Akadémia (HAED, Hungarian Academy of Esthetic Dentistry) alapító aktív tagja. A Nemzetközi Rádiósebészeti Akadémia (World Academy of Radiosurgery, NY, USA) tagja.

logo

A TriDent Esztétikai és Családi Fogászat káposztásmegyeri fogászati rendelőjében szeretnénk elérhetővé tenni a minőségi fogászati ellátást a helyi és távolabbról érkező pácienseinknek is.

Rendelőnket 1995-ben nyitottuk azzal a céllal, hogy folyamatos fejlesztéssel elérjük azt a szintet, hogy ma már széleskörű ellátást tudunk biztosítani, a mosolytervezéssel kezdve a professzionális dentalhigiénétől a mikrofogászaton át a legfejlettebb sebészeti technológiát igénylő implantológiai és rádiósebészeti műtétekig. A szorongók számára rendelkezésre áll rendelőnkben a fogászati altatásnak is nevezett éber szedációhoz alkalmas technológia

implantológia|fogszabályozás|mikroszkópos gyökérkezelés|mosolytervezés|éber szedáció|fogfehérítés|fémmentes koronák, héjak