lang lang lang lang lang

… hogy Ön is elégedett és gyönyörű mosollyal gondoljon vissza a TriDentnél végzett fájdalommentes kezelésekre. A hét minden munkanapján várjuk Önt is barátságos, nyugodt légkörben, high-tech felszereltséggel.

imgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimg

BEJELENTKEZÉS

TriDent Budapest
Bejelentkezés:
Dr. Tóth György:
+36 20 @ 945-8797
Dr. Szentgyörgyi Gyöngyvér
+36 20 @ 945-8811
hétköznapokon 14-20h:
+36 1 @ 230-8067
bejelentkezes@trident.hu
Rendelés:
hétköznapokon délután, bejelentkezés szerint.


TriDent Budapest Esztétikai és Családi Fogászat, Implantológiai Központ
Fogszabályozás

Ha szabálytalan, torlódott a fogazata, vagy túl nagy rések vannak a fogai között, látogasson el hozzánk egy konzultációra, igyekszünk megtalálni Önnek vagy gyermekének a legmegfelelőbb kíméletes, foghúzás nélküli fogszabályozási eljárást!


Modern, kíméletes, foghúzás nélküli fogszabályozás

Modern, kíméletes, foghúzás nélküli fogszabályozás

Alább részletesen olvashat a fogszabályozás menetéről, típusairól és egyéb tudnivalókról a modern, kíméletes, lágy erőkkel dolgozó fogszabályozásról, és az egyre népszerűbb láthatatlan fogszabályozásról.

Rendelőnkben egyaránt rendelkezésére áll a legkorszerűbb passzív önzáró, foghúzás nélküli gyermek fogszabályozás, illetve a felnőtt fogszabályozás szintén foghúzás nélkül, valamint a kisebb fogazati eltérések megoldására alkalmas láthatatlan fogszabályozás átlátszó sínekkel.

Modern, kíméletes, foghúzás nélküli fogszabályozás lágy erőkkel (Damon technika)

A TriDent Esztétikai és Családi Fogászat és a Csiki Fogszabályozás együttműködésének köszönhetően már rendelőnkben is elérhető a jelenleg orvosi és esztétikai szempontből legkorszerűbbnek tekintett, kíméletes, úgynevezett Damon Passzív Önzáró technika, vagy "lágy erejű fogszabályozás", vagy más néven a "foghúzás nélküli fogszabályozás", mely számos előnyt tartogat mind a felnőtt fogszabályozás, mind a gyermek fogszabályozás területén:


Esztétikus tappancsok a felső első fogakon a kíméletes rögzített fogszabályozóval

Fém és esztétikus tappancsok a felső első fogakon a kíméletes rögzített fogszabályozóval

Mikor érdemes elkezdeni? A legmodernebb szemlélet, melyet mi is vallunk, hogy a lehető legrövidebb idő alatt a lehető legkevesebb kellemetlenséggel járó módon kezeljük pácienseinket, egyúttal a lehető legtökéletesebb eredményt érjük el. Ezért az ún. vegyes fogazatban (még vannak tejfogak is) csak akkor alkalmazunk előkezelő készüléket, ha mindenképpen muszáj. Sokszor folyamatos, négy-hathavonta történő kontroll mellett a teljes maradó fogazat megjelenéséig nem történik semmilyen kezelés, és utána fix lágy erőkkel működő ún. Damon Passzív Önzáró rendszerű készülékkel sok éves kezelés helyett átlagosan másfél év alatt megoldunk minden problémát legtöbbször foghúzás nélkül.

Kinek lehet? Sosem késő belevágni a gyermekkorban el nem végzett fogszabályozó kezelésbe, amikor cél a gyönyörű mosoly, a fogak tisztíthatósága, az egészséges harapás és az állkapocsízület funkciójának biztosítása. A lágy erejű Damon Passzív Önzáró technika segítségével a felnőtt fogszabályozás esetén minden eltérést ugyanolyan elvek alapján kezelünk, ahogy a gyermek fogszabályozás során, kompromisszumok nélkül, ráadásul legtöbbször foghúzás nélkül és rövidebb kezelési idővel. A lágy erők miatt a már fogágybetegséggel kezelt páciensek fogszabályozása is lehetséges, ilyen esetben azonban a fogágy kezelésnek a fogszabályozás előtt meg kell történnie és a fogszabályozás során folyamatos fogágy kontroll és tökéletes szájhigiénia szükséges.

Hogyan történik? Hogyan kell fizetnem? Az első fogszabályozási konzultáció MOST ingyenes! Amennyiben Ön rendelkezik 3 hónapnál nem régebbi panoráma röntgennel, ezt kérjük hozza magával! Amennyiben ezzel nem rendelkezik,  a TriDent fogszabályozás rendelőjében a panoráma röntgen díja 4.000 Ft. Teleröntgen készítésére beutalóval, külső helyszínen kerül sor, díja 4.000 Ft. Rendelőnkben a fogszabályozási kezelést megelőzően minden esetben részletes, írásos kezelési tervet és árajánlatot adunk át, melyet a fogazatról készített minta, a röntgen felvételek és a fénykép dokumentáció alapján készítünk el.

A részletes, személyre szabott tervezés, úgynevezett fogszabályozási analízis díja 30.000 Ft.  E díj tartalmazza a lenyomatvételek díját és az analízis elkészítésének díját. Amennyiben Ön elfogadja a kezelési tervet és árajánlatot, úgy elkezdődik a fogszabályozó kezelés.

Láthatatlan fogszabályozó

Újdonság a felnőtt fogszabályozásban: A TriDent fogszabályozási rendelésén már kedvező áron elérhető a "láthatatlan fogszabályozó", mely alkalmas kisfokú torlódások, rések zárására felnőttek és fiatal felnőttek számára. Az eljárás során a minta alapján számítógépes modell segítségével készülő átlátszó műanyag sínek napi 20-22 órás viselésével végezzük a fogszabályozást. A teljesen átlátszó síneket 2 hetente cseréljük, így a fogak folyamatos és ideális mozgatása meg tud valósulni. Nincsenek fém alkatrészek és rugók, az átlátszó sínek képesek észrevétlenül, feszítő érzés nélkül elérni a fogak milliméternyi elmozdítását. A láthatatlan fogszabályozó síneket könnyű tisztítani, megszokása gyors, kényelmes, a sín viselésekor fellépő pöszeség 1-2 héten belül legtöbbször megoldódik. Nálunk már töredék áron:  (100e Ft tervezési és átadási díj+ 20e Ft sínenként 2 hetente, ez pl. 12 sínpár esetén 540e Ft) elérhető a láthatatlan fogszabályozó az "Invisalign" költségéhez képest sokkal kedvezőbb, ami átlagosan 1,2M Ft.


Láthatatlan fogszabályozás átlátszó műanyag sínekkel

Láthatatlan fogszabályozás átlátszó műanyag sínekkel


a láthatatlan fogszabályozás sínjeit 2 hetente cseréljük

Láthatatlan fogszabályozás sínjeit 2 hetente cseréljük


Dr. Keresztúri Márk

Dr. Keresztúri Márk

bejelentkezés: +36 1 230-8067 (hétköznap 14-19h)

A rendelőnkben végzett fogszabályzó kezeléseket Dr. Keresztúri Márk végzi Dr. Csiki Péter szakmai irányításával, aki a lágy erejű fogszabályozásban a legnagyobb esetszámmal rendelkező fogszabályozó szakorvos Magyarországon 2004 óta az amerikai Dr. Thomas Pitts- el a rendszer elsőszámú gurujával szorosan együtt dolgozva a Damon rendszerű passzív önzáró lágy erejű fogszabályozás hivatalos oktatója, az Ortho Classic amerikai cég vezető európai előadója.

Keresztúri dr. 2014-ben a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán summa cum laude minősítéssel szerzett diplomát. Madridi Erasmus ösztöndíjas tanulmányai során, professzora hatására fordult a fogszabályozás felé. Az egyetem befejezése után a magán praxis mellett a Heim Pál Gyermekkórház Fogszabályozás osztályán kezdett el dolgozni. Praxisában a legmodernebb kezelési filozófiákat és készülékeket alkalmazza. Munkájára a tervszerűség és a nagyfokú precizitás, személyiségére az empátia, a figyelmesség és a humor jellemző Tudását külföldi és magyarországi továbbképzéseken igyekszik elmélyíteni. Angol, francia és spanyol nyelven beszél. Bejelentkezés a szájsebészeti rendelésre: +36 20 945 8797 (munkanapokon 9-19h), vagy munkanapokon 14-19h a +36 1 230 8067 számon, illetve a fogszabalyozas@trident.hu emailen.

Ha többet szeretne megtudni a passzív önzáró ún. lágy erejű fogszabályozásról, a Damon rendszerről (foghúzás nélküli fogszabályozás), látogasson el a következő oldalra:

http://fogorvosi.blogspot.hu/

Hívja rendelőnket ingyenes fogszabályozási konzultációs időpontért: +36 20 945 8797, vagy +36 1 230 8067 (munkanapokon 14-19h) 14-19h), vagy jelentkezzen be MOST ingyenes fogszabályozó konzultációra: fogszabalyozas@trident.hu


Fogorvosaink: Dr. Tóth György M.Sc. | Dr. Csarnai Máté | Dr. Borbély Petra M.Sc. | Dr. Komlós György | Dr. Keresztúri Márk

portraitDr. Tóth György MOM, M.Sc.
(Master of Oral Medicine in Implantology, Master of Science in Implantology and Dental Surgery,  Münster, Németország) fogorvos, specialitás: esztétikai fogászat, fogászati implantológia (fogbeültetés)

A Magyar Esztétikai Fogászati Akadémia (HAED, Hungarian Academy of Esthetic Dentistry) alapító aktív tagja. A Nemzetközi Rádiósebészeti Akadémia (World Academy of Radiosurgery, NY, USA) tagja.

logo

A TriDent Esztétikai és Családi Fogászat káposztásmegyeri fogászati rendelőjében szeretnénk elérhetővé tenni a minőségi fogászati ellátást a helyi és távolabbról érkező pácienseinknek is.

Rendelőnket 1995-ben nyitottuk azzal a céllal, hogy folyamatos fejlesztéssel elérjük azt a szintet, hogy ma már széleskörű ellátást tudunk biztosítani, a mosolytervezéssel kezdve a professzionális dentalhigiénétől a mikrofogászaton át a legfejlettebb sebészeti technológiát igénylő implantológiai és rádiósebészeti műtétekig. A szorongók számára rendelkezésre áll rendelőnkben a fogászati altatásnak is nevezett éber szedációhoz alkalmas technológia

implantológia|fogszabályozás|mikroszkópos gyökérkezelés|mosolytervezés|éber szedáció|fogfehérítés|fémmentes koronák, héjak