lang lang lang lang lang

… hogy Ön is elégedett és gyönyörű mosollyal gondoljon vissza a TriDentnél végzett fájdalommentes kezelésekre. A hét minden munkanapján várjuk Önt is barátságos, nyugodt légkörben, high-tech felszereltséggel.

imgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimg

BEJELENTKEZÉS

TriDent Budapest
Bejelentkezés:
Dr. Tóth György:
+36 20 @ 945-8797
Dr. Szentgyörgyi Gyöngyvér
+36 20 @ 945-8811
hétköznapokon 14-20h:
+36 1 @ 230-8067
bejelentkezes@trident.hu
Rendelés:
hétköznapokon délután, bejelentkezés szerint.


TriDent Budapest Esztétikai és Családi Fogászat, Implantológiai Központ
Fogászati altatás – éber szedáció

Az eljárás lényege -melyet bódításnak, vagy fogászati altatásnak is neveznek-, hogy a páciens nitrogénoxidul (kéjgáz) és oxigén altatógépen adagolt biztonságos keverékét lélegzi be, mely alkalmas az alkalmazott érzéstelenítő hatásának fokozására, valamint a szorongás, félelem oldására, nagymértékű csökkentésére, miközben tudatát megőrzi, képes kérdésekre reagálni, együttműködni, ezáltal a fogorvosi kezelés pozitív élményként rögzül.

  • img img img

Egészséges embereken alkalmazható, légzéssel kapcsolatos betegségek a kizáró ok. Rendelőnkben lehetőség van éber szedációban történő kezelésre, mely manapság már a biztonságos és választható kezelések közé tartozik, kezelés közben folyamatosan követjük a páciens pulzusát és a vér oxigén-telítettségét. Fontos szabály, hogy a kezelés előtt 3 órával nem ehet, csak minimális mennyiségű vizet fogyaszthat.

A kezelés után 30 perccel már autót vezethet.

img

Fogorvosaink: Dr. Tóth György M.Sc. | Dr. Szentgyörgyi Gyöngyvér | Dr. Borbély Petra M.Sc. |Dr. Komlós György| Dr. Keresztúri Márk

portrait Dr. Tóth György MOM, M.Sc.
(Master of Oral Medicine in Implatology, Master of Science in Implantology and Dental Surgery,  Münster, Németország) fogorvos, specialitás: esztétikai fogászat, fogászati implantológia (fogbeültetés)

A Magyar Esztétikai Fogászati Akadémia (HAED, Hungarian Academy of Esthetic Dentistry) alapító aktív tagja. A Nemzetközi Rádiósebészeti Akadémia (World Academy of Radiosurgery, NY, USA) tagja.

logo

A TriDent Esztétikai és Családi Fogászat káposztásmegyeri fogászati rendelőjében szeretnénk elérhetővé tenni a minőségi fogászati ellátást a helyi és távolabbról érkező pácienseinknek is.

Rendelőnket 1995-ben nyitottuk azzal a céllal, hogy folyamatos fejlesztéssel elérjük azt a szintet, hogy ma már széleskörű ellátást tudunk biztosítani, a mosolytervezéssel kezdve a professzionális dentalhigiénétől a mikrofogászaton át a legfejlettebb sebészeti technológiát igénylő implantológiai és rádiósebészeti műtétekig. A szorongók számára rendelkezésre áll rendelőnkben a fogászati altatásnak is nevezett éber szedációhoz alkalmas technológia

implantológia|fogszabályozás|mikroszkópos gyökérkezelés|mosolytervezés|éber szedáció|fogfehérítés|fémmentes koronák, héjak